Další | Předchozí


Fotografie: el presidente

Autor: Mario Vejškrab | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Kategorie: dokument

Vloženo: 14:46:58 10.04.2010


Technická data:
http://www.cultburger.cz/koncerty/detail-zaznam-koncertu-michaels-uncle-3052009.html
Poznámky a vzkazy:
Po cca 4té "výměnně Hanek" v jednom dni dostávám od Hanky2 dárek. Je to jakýsi arty darkový koš ale spíš taková placka jsou tam fotky a taky dost čokolád, cukrovinek apod. Určitě i další věci ale to už nevím co přesně. Vlastně uplně nevím jestli je určená pro mě ale vyjídám ji.

Součástí jsou i nějaké staré fotky (černobílé) celkem blbosti ale jedna je fakt šílená. Je to dvojexpozice. Původní fotka je záběr z nějaho města během druhé světové války (think berlin 1945). V popředí jsou vojáci vzadu stojí nějaký tank. A v té druhé expozici jde po téhle samé ulici blondýna jak kdyby jednomu z vojáků olizovala hlavu. Má fakt vystrčený jazyk-hodně. Není to jako úplně přesné .jako nějaká montáž je vidět že to fakt "takhle vyšlo".

Nějak se dostáváme na místo kde byl tenhleten darkový koš zakoupen je to nějaký mezinárodní veletrh ale spíš jako celnice nebo ja nevim prostě tak něco.

stojí tam chlap a vysvětluje "nákupní zvyklosti čechů"

(nyní co nejautentičtější přepis)

"chápete ne čech prostě sem přijede a jede si koupit české zboží jo a pak jde a chce si koupit dánské ale tam nevydrží čekat.jo ale .jde dál . pět minut jo čekat.a koupí si něco levnějšího."

(nevim)

a tak se ocitám na projevu prezidenta v nějakém parku (nevím jestli je to Klaus ale spíš možná i jo). Vysvětluje tam proč k věci co vypadá jako věž nechal přistavět něco co vypadá jako studna. Okolo jsou plné tribuny a lidi se mu smějou že je idiot. Sám nevím proč.

Zničehonic začne nějaký moderátor (kokot) vykřikovat moje jméno do mikrofonu. Stojím úplně u prezidenta a všichni se na mě dívájí. Situace se má tak že jsem byl nominován na cenu prezidenta pro svůj umělecký přínos. (LOL!)

Jsem první nominovaný pak jich přibyde ještě dalších 20. Mám celkem i radost, bohužel cesta k vítězství není jednoduchá. Nějaká ženská nás koordinuju abysme utvořili dvojice KLUK-HOLKA. Z té věci co vypadala jako studna se vyklube jakasi skluzavka. ale ne plastová spíš kamená. a jezdí se po ní na kartonech prostě roztrhaná krabice. Zádrhel je v tom že je prudká a krátká a nad hlavou jsou asi tři červené tyče. fakt těsně u hlavy. Finta je prostě v tom nerozbít si hlavu. Je to dlouhé asi 12metrů.

Zkouším si to nanečisto sjet se svou "partnerkou" (vůbec ji neznám) a spoko.

Pod skluzavkou je jakoby sklepní místnost ze které vyvážejí "závodníky" nahoru eskalátory. (lidi venku vidí jenom na vstup skluzavky ne dovnitř)

ZÁVOD STARTUJE!!
nebo ne?
sjel sem určitě dolů je nás tam hodně. Nevím vlastně ani jak se pozná kdo vyhrál nikdo nic neměří. Stojím v řadě na ty jezdící schody. Ale nemám tu svoji buchtu. Marně se po ní rozhlížím už ani nevím jak vypadala. Pak mám pocit že stojí vedle mě, něco jí říkám ale ukazuje se že je z jiného páru, který je ale HOLKA-HOLKA. říkám si jak chcete vy lesby.

Pak vidim Hanku1 jak jede nahoru. Líbá se s někým. Dlouho se nerozmýšlím a běžím předbíhám lidi a mlatím ho zezadu do hlavy co to jde.
Popis:
Klíčová slova:
exif

Bodů: 1 (1)
Zobrazeno: 1226x (613)

PROFIL AUTORADaniela Rohlickova | 14:21:47 13.04.2010 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

ty seš stejný čuně ve skenování, jako já ,)...teď to nečtu, páč se mi nechce...a fotka jako taková je prostě hrozně z/a/prasená...ale zdravim

PROFIL AUTORAVladimír Bobál | 11:00:09 11.04.2010 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

1