Česnek jsem nezmínil, protože ho u králíka považuju za samozřejmost. Králík se suší rád. Musíš ho velice často polejvat tou majdou z plechu, dělat ho tak maximálně na 180° a pak je masíčko křehoučké a šťavňaťoučké. :o)
Leoš: V každém kantonu jsou minimálně dvě :o), ale jsou, nebo do nedávna byly takové 3 nejrozšířenější a nejznámější. A pod co to teď sjednotili? Pod katori shinto ryu? Jo a kde je to "u Vás"?
Rozhodně nejsme. Já už se léta snažím to přímo fyfotit (neříkám, ževždy s úspěchem ;o) Je to alespoň pro mě daleko méně práce. Ale asi se budu muset přiučit :o) Btw. kde je to vyvážení bílé?
Králíka miluju. Asi 1/2 hodiny před dopečením zalít smetanou a přidat na kolečka nakrájené prambory (krásně tím celým nasáknou) a po tom se můžu utlouct. A to nemluvím o vařené králičí hlavě v polívce a naškrábaných játrech za syrova se solí. Teď jsi mi udělal chutě a jsem nasranej... sakra!
Radim: Já ti to rád věřím, protože za ty léta jsem poznal klony hromady bojových sportů a vždy když jsem nalezl nový exemplář jsem se rád pobavil. Ono to většinou vzniká tím, že nějakej člobrda se nedokáže smířit s tím, že ON není jedinečný a tak založí novou školu, kde jedinečný je. To je každého právo a volba. U tak tradičních věcí jako je iaido, kendo, nebo sumo jsem se s tím ovšem ještě nesetkal.... no ale když to máte na kazetě, tak to bude ozaistná pravda :o)) Slyšel jsem asi o 3 japonských školách, které se ovšem neliší v takovýh zásadních věcech, jako je držení těla, které fyzicky naprosto nezaměnitelné právě kvůli sekacím technikám (leda že by nešlo o praxi, ale jen o exhibici... tam je snad dovoleno cokoliv), ale liší se jen postoje, katy, nebo jinak dělají čiburi... ovšem portugalská škola ryze japonského šermu, to je docela jiný kafčo. :o))) Fakt dík... já už si začínal myslet, že celá ta diskuze byla úplně o hovně, ale teď už toho úsilí nelituju.
Radim: Že šárka cvičí krátce naprosto beru, ale proč to pak obhajuješ jako perfektní výkon? Vo to de draku!
Já jsem asi nejdrsnější z nejdrsnějších, protože venku jsem to zkoušel taky na boso :o) a asi 2x jsem měl zori. Neprožívám kecíky, ale vaši slabost dělat ze všech pitomce, kteří nic nechápu a hrajou si na umělce. Já dělám víc kendo než iaido ale to neznamená, že nevidím. Vláďa je ohledně cvičení super a naprosto schvaluju! Poprvé mě taky učil on. Na pár seminářích jsem měl tu čast.... je fakt dobrej. Znám osobně i jeho Ogino senei z Tokya (skvělej pán). Nabídka je skvělá a Vláďa nás zval léta, ale jezdit na tréniky 200 kiláků je fak blbý... snad za svobodna, ale to zas člověk neměl kačáky. Čau.
Promiň slepejši. Poníženě se klaním a omlouvám se za svoje nechutné portfolio, ale víš... ono to na papíře vypadá super. muhaha. A ktyž si frajere sundáš ten cvikr, tak uvidíš o čem vlastně mluvím.... nebo taky neuvidíš umělče.
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Petr Hořice |
Já jsem asi nejdrsnější z nejdrsnějších, protože venku jsem to zkoušel taky na boso :o) a asi 2x jsem měl zori. Neprožívám kecíky, ale vaši slabost dělat ze všech pitomce, kteří nic nechápu a hrajou si na umělce. Já dělám víc kendo než iaido ale to neznamená, že nevidím. Vláďa je ohledně cvičení super a naprosto schvaluju! Poprvé mě taky učil on. Na pár seminářích jsem měl tu čast.... je fakt dobrej. Znám osobně i jeho Ogino senei z Tokya (skvělej pán). Nabídka je skvělá a Vláďa nás zval léta, ale jezdit na tréniky 200 kiláků je fak blbý... snad za svobodna, ale to zas člověk neměl kačáky. Čau.
Petr Hořice |