MartinFilip (ID 8147)

Martin Filip


napsat vzkaz | zařadit do bookmarku | přidat do adresáře
Registrační ID:8147
Online/offline status:OFFLINE
Datum posledního zalogování:22:35:02 01.03.2024
Datum naposledy vložené fotografie:00:02:36 01.03.2024
Bodů:172525
PP5 předplaceno do:---
Komentářů:9975
Veřejně přístupný přehled fotek:přímý link
Fotografií:460
Fotoalbum://martin.filip.album.photopost.cz
Bodů/fotku:375.05
Bookmarkován:23x
Recenzí:0
Bookmarkován (s fotkami):3x
 Fotogalerie: //www.photopost.cz/martin-filip/8147/fotograf.html
Technická data:
Fujifilm X-H1
pár skel Fujinon XF a Zeiss
Poznámky a vzkazy:
Hodnocení:
Stupnici 1-5 využívám v plném rozsahu a tak jako někdy nešetřím 5, zrovna tak nešetřím ani 0. Od 3 níže se snažím napsat komentář, někdy i konstruktivní. U fotek, které považuji za provokaci (ať už námětem, zpracováním a pod), jsou odfláknuté nebo nás autor považuje za blbce, je komentář většinou odpovídající úrovni dané "fotografie". U hodnocení 4 a 5 si sem tam komentář neodpustím :-).
Jeli komentář bez bodů znamená to většinou, že s hodnocením většiny nesouhlasím, moje bodové ohodnocení by bylo výrazně nižší, ale nechci autorovi kazit radost z "dobře" odvedené práce. Můj subjektivní názor se skutečně může lišit a může být i špatný. Také si nechávám vrátka pro případnou změnu názoru :-) (... no, to je ale bezpáteřní...)

Nečekejte ode mně reciproční hodnocení, občas kouknu, kdo mi boduje fotky a může se stát, že zanechám stopu v podobě komentáře.

Má-li někdo pocit, že v návalu vzteku nebo neuznaného génia potřebuje obodovat celé mé portfolio nulama, nechť si poslouží. Možná pak skončí v Ignorelistu, který používám pouze na trapné postavičky z PP, se kterými je jakýkoliv dialog pouze ztráta času. Nyní se tam nachází 11 vyvolených.

Témata:
Témata jsou uceléné náměty, které na sebe mohou volně navazovat, váží se k určité lokalitě nebo činnosti. Při kliknutí na téma Vám vyjedou všechny moje fotky k danému tématu, od nejstarší po nejnovější. V současné době to jsou:
Inverze
Švýcarsko
Krkonoše
Vodní slalom
Rezervace v Počernicích
Mikrokrajinky

E-mail be_happy@centrum.cz nebo ICQ 115257489
Zjistil jsem, že tu mám jmenovce.... má ID:17488. Tak ho, prosím, nekamenujte za moje hodnocení pod Vašimi fotkami...