Další | Předchozí


Fotografie: bonbony

Autor: Roman Šták | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Kategorie: ostatní

Vloženo: 10:54:27 19.01.2014


Technická data:
Poznámky a vzkazy:
Fotil jsem pro kamaradku (vasnivou cukrarku) jeji lahodne vytvory. Uvital bych jakekoli rady, poznamky, kritiky.
Pekny den vsem.
Popis:
Klíčová slova:
exif

Bodů: (0)
Zobrazeno: 639x (127.8)

PROFIL AUTORADana Langrová | 22:25:14 19.01.2014 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Jirko, marně hledám ty uvozovky před a za slovem specialisté...:o)
....a tak máš to pěknější, ne že né....:)

PROFIL AUTORARoman Šták | 13:50:56 19.01.2014 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Dekuji za rady. Pokusim se s tim neco este udelat

PROFIL AUTORAJiří Březina | 13:08:49 19.01.2014 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Bylo jasné, že se specialisté ozvou :)
Taky jsem si střihnul rychlou verzi



PROFIL AUTORADana Langrová | 12:43:11 19.01.2014 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Jirka to napsal jak to je...tu neostrost bych nechala na pozadí foceného produktu...
a taky souhlasím s tím modrým nádechem, pokud to není zrovna záměr...
třeba si zkusit i více variant , která by byla vhodná...

PROFIL AUTORAJiří Březina | 12:05:23 19.01.2014 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Myslím, že hloubka ostrosti je moc malá, nejde o primárně výtvarnou fotku, ale o zobrazení produktu a tam neostrost hlavně v té bližší části ruší. Světlo máš ale pěkné. U věcí k jídlu se většinou doporučuje trochu teplejší tón, tj. ten ubrus by neměl jít do modra a bonbonům to taky prospěje.